domingo, mayo 29, 2005

La pequeña muerte

No nos da risa el amor cuando llega a lo más hondo de su viaje, a lo más alto de su vuelo: en lo más hondo, en lo más alto, nos arranca gemidos y quejidos, voces de dolor, lo que pensándolo bien nada tiene de raro, porque nacer es una alegría que duele. Pequeña muerte, llaman en Francia a la culminación del abrazo, que rompiéndonos nos junta y perdiéndonos nos encuentra y acabándonos nos empieza. Pequeña muerte, la llaman; pero grande, muy grande ha de ser, si matándonos nos nace.

terratr�mol psicotr�pic Posted by Hello

Sembla que en s�piga!!!!! Posted by Hello

Aix� si que �s un pag�s!!!! Posted by Hello

jueves, mayo 19, 2005

Pels núvols

El núvol vola, deixa passar la llum i s'hi associa per mostrar-nos esplèndides perspectives de com la vida s'entrellaça amb ell mateixa, també s'enfosqueix i s'ofusca i no permet que res llueixi per si mateix, es mou amb total llibertat només guiat per una força indescriptible que el manté en el seu camí en ordre anàrquic i instintiu mostrant-li els paratges més inòspits. El núvol ho veu tot amb perspectiva; la sinèrgia de la vida, i no permet que cap ens terrenal distorsioni el seu rol, i, la més preciada de les virtuts: desapareix; de la nit al dia ens veiem mancants de la seva presència i mai sabrem on ha partit ni quines meravelles li queden per viure...tot i que resta viva l'esperança de tornar-lo a veure, perquè el núvol sempre torna.

jueves, mayo 12, 2005

Una hipòtesi de vida

Ahir vaig arribar a replantejaments de la formació i evolució del cosmos molt remarcables...almenys per a mi. Sabem que la matèria està composta per àtoms, neutrons i electrons com a elements bàsics de forma de vida. Aquests tenen formes esfèriques i no són tots de iguals en la seva estructura (per bé que presenten unes característiques de base iguals). I tot el que ens envolta està format per aquesta base d'unitats atòmiques entrellçades i en ordre. Llavors vaig pensar: "què em recorda aquesta conjunt de esferes, de diferents tamanys i moviments però en equilibri estable que ho encabeix tot?" I l'Univers va ser que vaig trobar més similar a aquesta estructura...Milers de milions de galaxies i nebuloses formades per unitats bàsiques esfèriques, unes fixes i unes altres es mouen al voltant d'unes altres...Certament la similitud hi és, i es mantenen en equilibri (sempre hi ha estels que desapareixen i planetes que moren, però es que els àtoms no defalleixen...els àtoms també moren i desapareixen). Per fer-ho més comprensiu: si amb un microscopi superpotent mirem l'estructura dels àtoms es veu un univers dins de cada estructura bàsica de matèria...i nosaltres com a habitants d'una forma de vida esferica bàsica en equilibri amb altres elements (com la lluna), no podem estar vivint en un àtom que unit amb molts d'altres forma una estructura de vida bàsica englobada en un altre univers; és a dir, el nostre univers podria ser un forma de vida primitiva d'una altra dimensió...si fos així, quines magnituds de temps i tamany tindria la dimensió de la qual nosaltres només som inquilins d'un àtom que unit als altres crea una forma de vida que conviu amb moltes altres formes de vida en un nou inmens univers (situat a un nivell atòmic superior)?
També ens ho podem replantejar a la inversa: pot ser que dins els àtoms que ens formen hi hagi formes de vida (que viuen a un nivell atòmic inferior)?

martes, mayo 10, 2005

No vivas sin misterio

El pajaro canta pero no te provoca,
no te conmueve porque sabes la explicación.
Los arboles són verdes, pero su verdor no te hace bailar
porque conoces la explicación.
Cuando hay una explicación desaparece la poesía.
Si tuviesemos explicacion para todo,
la vida se volveria aburrida i absurda.
Si no hay misterio no hay vida.
Ha perdido el misterio tu vida?
Hace tiempo que no hay poesia en tu interior?
no me refiero a rimas, sino poesia viva dentro de ti... pues encuentrala.

lunes, mayo 09, 2005


faltava l'última foto de chulin... Posted by Hello

Aquesta m'agrada!!!perdona pel plagi ferdy el nan... Posted by Hello

domingo, mayo 08, 2005


Aquí está el mas CHULO de todos!!!!!!!!!!!! Posted by Hello

ke formal ke sel veu...ningú diria kera ell a la festa den sala!!! Posted by Hello

concurs de poses de chulin...o de fotos de comunió... Posted by Hello

puenting horitzontal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lo nunca visto Posted by Hello

me llamo Kinka Re Too, bienvenidos a mi humilde molada Posted by Hello

Quina música creieu que és la que encaixa més en la situació?? Posted by Hello

welcome to hell Posted by Hello

vaya talegazooooo!!!!! Posted by Hello

està levitant!!!!!!!!!!!!!!!! Posted by Hello

concurs de salts!!!!!!!!! Posted by Hello

kuan un bion dia estaves saltan alegrement, i et van abduir un ovni!!!!!!!!!!! Posted by Hello

no us ho havia dit mai, però sóc un guerrer de l'espai...no busqueu, que la cua la tinc amagada!!! Posted by Hello

aquí hi ha 5 elements que en l'altre no hi són... Posted by Hello

trobeu les 5 diferències... Posted by Hello

Qué pasa trooooonco!!!!! Posted by Hello

Y ninguno se salvó... Posted by Hello

todos quedamos atrapados... Posted by Hello

el túnel del tiempo nos absorbió!! Posted by Hello